Start the Future


DAF tutvustab uue põlvkonna veokeid XD, XF, XG ja XG⁺
Säästlikkuse, ohutuse ja sõidumugavuse uus mõõdupuu

Kui mõõtmeid suurendada, sünnib midagi ainulaadset

Euroopa Komisjon on kehtestanud uued masside ja mõõtmete määrused, mille eesmärk on vähendada heidet (CO2), suurendada liiklusohutust ja sõidumugavust. DAF on esimene Euroopa veokitootja, kes on uue seadusandluse pakutavat lisavabadust kasutades toonud turule pilkupüüdva ja äärmiselt aerodünaamilise disainiga uue põlvkonna veokid. Uuenduslik New Generation DAF ühendab oma klassi parima säästlikkuse, ohutuse ja sõidumugavuse.

Avastage uue põlvkonna DAF


Suur, suurem, suurim

Uus XF, XG ja XG+ on DAFi uue põlvkonna pikamaaveokid, mis on tulevikuks valmis. Uusi EL-i masside ja mõõtmete määrusi täielikult ärakasutavad kõik kolm kabiinivarianti on äärmiselt pilkupüüdva ja aerodünaamilise disainiga. Lisaks pakuvad need külluslikku siseruumi, et tagada konkurentsitult parim sõidumugavus.

Uue põlvkonna XD seeria seab kvaliteedi, ohutuse, tõhususe ja juhi mugavuse osas uue standardi. Aasta veok “International Truck of the Year 2023” eristub juhi otsese ja kaudse vaatevälja, seega on ohutuse poolest – mis on linnatranspordis ülitähtis – ja pakub esmaklassilist juhi mugavust. Võrratu aerodünaamika ja uued jõuallikad tagavad maksimaalse jõudluse igast kütusetilgast.

Tuleviku säästlikkus


Kuni 10% suurem kütusesäästlikkus

Võrreldamatu säästlikkus

DAF seab uue põlvkonna veokitega XF, XG ja XG+ transporditõhususes uue mõõdupuu. Kõrgetasemelised pikamaaveokid on oma valdkonnas juhtiva aerodünaamilise disainiga. PACCARi MX-mootorite, TraXoni automaatkäigukasti ja DAFi tagatelgede olulised täiustused suurendavad kütusesäästlikkust vähemalt 10%. Sõiduki väike kaal ja suurepärane hooldatavus aitavad tagada klassi parima kandevõime ja töövõimeaja.

XD seeria puhul saavutatakse klassi juhtiv kütusesäästlikkus kabiini silmapaistva aerodünaamikaga sarnaselt pikamaaveokitega XF, XG ja XG+. Suured kabiiniraadiused, kumer tuuleklaas, optimaalne uste jm luukide tihendus, digikaamerad peeglite asemel ning täiuslik mootori ja kabiini alune õhuvool tagavad, et DAF seab ka jaotus- ja erivedude klassis ökonoomsuse ja tõhususe uue standardi. Efektiivsust suurendab ka jõuülekanne, mis koosneb uuendatud MX-11 mootorist, standardvarustuses olevast Traxon automaatkäigukastist, nutikast heitgaaside järeltöötlussüsteemist ja uuendatud peaülekandest.

Tuleviku ohutus


Kehtestame valdkonnas uue standardi

Ülim ohutus

Uue põlvkonna veokid pakuvad (kaas)juhtidele ja ka teistele liiklejatele erakordset ohutust. Suured aknad, eriti madal vööliin ja praktiline äärekiviaken aitavad otsese nähtavuse parandamiseks seada uusi standardeid. Tugeva kabiinikonstruktsiooni, oma klassi parima ergonoomika ja sõiduohutust suurendavate nutikate funktsioonidega DAF veoautod on teeohutuse vallas turuliidrid.

XD ohutust suurendava atraktiivse disaini osaks on suur tuuleklaas ja suured küljeaknad ülimadala akna alaservaga, mis tagavad oma klassi parima otsevaate. Ohutust ja juhi vaatevälja suurendavad ka madal kabiini asend – 17 cm madalam kui uuel XF-il – ja uus armatuurlaud, mis on kaasreisija poolel tuuleklaasi poole langeva kujuga. XD-l on suurepärane ergonoomika tänu DAF-i filosoofiale “käed roolil, pilk teel”. Kõiki juhtimisega seotud funktsioone juhitakse roolilt ja roolisamba hoobadelt. Teisi sõidufunktsioone juhitakse mehaanilistest lülititest, mis on loogiliselt paigutatud armatuurlauale juhi käeulatusse.

Tuleviku sõidumugavus


Ülim sõidumugavus

Oleme kasutanud kõiki võimalusi, et pakkuda juhtidele ülimat sõidumugavust, jõuülekannetest vedrustuseni, kabiini sisemusest istmete ja vooditeni. Tulemuseks on turu kõige sujuvam sõit nii juhtimiseks, lõõgastumiseks kui ka magamiseks.

XD viib lühimaaveoautojuhtide mugavuse järgmisele tasemele. Sissepääs kabiinile on klassi parim tänu ainult kahele trepiastmele (enamiku versioonide puhul) ja püstisesse parkimisasendisse liigutatavale roolile. istmete ja rooli reguleerimisulatused on enneolematud. Uuel XD-l on sama silmatorkav armatuurlaud nagu uutel XF-il, XG-l ja XG+l, sealhulgas kristallselge ja täielikult digitaalne armatuurlaud.

Uue põlvkonna DAF alustab sõidumugavuses uut ajastut.

DAF Virtual Experience


Kogege New Generation DAFi veokeid, tehke virtuaalne proovisõit ja avastage rohkem toiminguid rakenduses DAF Virtual Experience.

Minge veebisaidile

Kogege New Generation DAFi liitreaalsuses


DAF tutvustab uut võimalust New Generation DAFi veokite kogemiseks. Avastage veokit New Generation DAF XG⁺ interaktiivses liitreaalsuse rakenduses.

Laadige rakendus kohe alla.

App Store Google Play