Sõidukijuhi koolitus


Maanteetransport on tänapäeva maailmas jätkuvalt püsiv nähtus ja jääb veel kauaks. Kaubatransport maanteel on möödapääsmatult vajalik algus- ja lõpp-punktides. Vahepealsed pikemad vahemaa läbimised võivad tulevikus muutuda, aga sinna on veel aega.

Konkurents on transpordis suurenenud, samas tõusevad vaikselt, kuid kindlalt kulutused (maksud, kütus jne). Sellega seoses on kõikidel ettevõtjatel vajadus kulutusi vähendada. Üks ja põhiline kulutuste vähendamise võimalus transpordis on veoki ökonoomse kasutamise koolitus.

Veok on töövahend ja liikumisel üks suurimaid kulutusi on kütus, aga mitte ainult. Kulutused on ka kuluosadel näit piduriklotsid, rehvid, mootor jne. Ülaltooduga seoses on DAF Trucks N.V. loonud spetsiaalse koolituse DAF Ecodrive, mis on mõeldud veokijuhtidele, kelle oskused mõjutavad märkimisväärselt ettevõtete tulemusi nii maine, kliendirahulolu, kasumlikuse ja kui ka ohutuse seisukohast.

DAF Ecodrive koolitus tegeleb praktiliste teemadega, mis võimaldavad maksimeerida sõiduki tootlikust vähendades kulusid. Koolituse põhielemendid käsitlevad kütusekulu vähendamist, seisakuaegade minimeerimist seoses veoauto kulumisega ning autojuhi ja veose ohutuse suurendamist

Koolituse sisu ja ajakava

Vaata siit »

Õppevideod DAF XF Euro 6 autojuhile

Vaata siit »

Õppevideod DAF CF Euro 6 autojuhile

Vaata siit »

Õppevideod DAF LF Euro 6 autojuhile

Vaata siit »